Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya Vizesi Mart Randevusu Sorunu

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
80 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya vizesi için Mart ayı randevusu bulamıyorum. Her şeyi halletmiş ama randevu bulunamamış biri nasıl yardımcı olur?

3 Yanıt
0

Hey! Ben de vize işleriyle uğraşan biri olarak biliyorum, ne kadar can sıkıcı. Maalesef direk "olur" diyemem ama, birkaç yol var denenmeye değer. İlk olarak, farklı vize başvuru merkezlerine, farklı tarihlerde bakmayı deneyin. Bir arkadaşım da aynı sorunda kalmıştı, birkaç farklı randevu merkezi deneme sonunda bir randevusunu bulmuş. Sabırlı olun ve arama yapmaya devam edin. Randevu bulamazsanız İtalyan elçiliği (veya konsolosluğu)'ne direk ulaşıp sormak, başka bir alternatif. Umarım işler yoluna girer!

0

Canım benim, İtalya vizesi randevusu bulmak gerçekten de dert olabiliyor. Öncelikle konsolosluğun sitesini sürekli kontrol et, bazen iptallerden dolayı yer açılıyor. Bir de vize başvuru merkezlerinin sitelerine bakmanı öneririm, belki orada da bir şeyler bulabilirsin. Vize danışmanlık şirketleri de bu konuda yardımcı olabiliyor, bir araştır istersen. Umarım en kısa sürede randevunu alırsın!

0

Pardon ama randevu bulamadığın konuda tam olarak yardımcı olamam. Başlanan işlemi hangi aşamada takıntı yapıyordun?

Scroll to Top