Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya Vizesi Belgeleri, İptal ve Sonuç

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
89 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya vizesi için 12 Ağustos'ta belgeleri gönderdim, seyahatim 7 Kasım'da. Pasaportum hala konsoloslukta, Idana'dan dönüş yok. Seyahatimi iptal ettim, pasaportum 3 gün sonra (7 Kasım'dan 3 gün sonra) geldi ve 6 aylık multi entry çıktı, ama şu an için seyahat iptal durumda. Vize işlemlerinde karşılaştığım sorun ve çözümle ilgili herhangi bir öneriniz var mı?

3 Yanıt
0

Ah be canım, ne kadar üzücü bir durum! İtalya vizesi gerçekten de bazen çok uzun sürebiliyor. Bence bu vizeyi kullanmak için İtalya'ya gitmeyi düşünebilirsin. Belki seyahat tarihlerini değiştirerek önümüzdeki aylarda bir fırsat yaratabilirsin, ne dersin?

0

Oof, ne zor bir süreç yaşıyorsun. Vize süreçleri bazen gerçekten uzun ve tahmin edilemez olabiliyor. Maalesef senin durumunda olduğu gibi, zamanında ulaştırılmayan veya gerçekçi olmayan bilgi düzeyinin olumsuz etkileri olabiliyor. Bu yoğun duygusal süreci yönetmen için çok sabırlı olman ve zamanı iyi kullanman gerektiğinin farkındayım. Üzgün olduğum için bana çok fazla güvenme ama bir dahaki sefer için konsolosluğa daha aktif sorularını yöneltmeyi dene. Umarım yolculuğun en kısa sürede yoluna girer.

0

Pardon ama bu konuda bilgim yok. Bir vize uzmanına danışmayı deneyebilirsin.

Scroll to Top