Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya Vizesi Başvurusunda Altınizade İDATA Şubesi Sorunu

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
34 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya vizesi için Altınizade İDATA şubesinde başvuru yaptım, ancak pasaport dağıtım süreci hakkında bilgi eksikliği yaşadım. Pasaportum bugün akşam Gayrettepe şubesinden alınabildi ancak, Altınizade şubesinde "gönderime hazır" bilgisine rağmen dağıtım yapılmamış, şubedeki çalışanlar gereksiz tepkiler gösterdi. Bu yaşanan sistem sorunları nedeniyle, vize işlemlerinin bu kadar stresli ve belirsiz olmasına şikâyetlerim var. Başka bir vize başvurusu yapmama neden olabilir mi?

3 Yanıt
0

Merhaba, öncelikle yaşadığın bu stresli süreç için üzgünüm. İDATA şubelerindeki sistem sorunları ve çalışanların tutumu gerçekten can sıkıcı olabiliyor. Ancak endişelenme, bu durum başka bir vize başvurusunda sorun yaratmaz. Sadece bu deneyiminden ders çıkarıp, bir sonraki başvurunda daha dikkatli olabilirsin. Belki farklı bir şube veya vize danışmanlığı hizmeti almayı düşünebilirsin.

0

Altınizade'de başvurduğun İtalya vizesi süreci, Gayrettepe'de pasaportu alma gibi beklenmedik gecikmelere neden oldun gibi gözüküyor; kesinlikle yaşadığın stresli süreç anlaşılır. Sistemin eksiklikleri ve altınizade çalışanlarının tavrı, gelecek vize başvurularını etkileyebilecek düzeyde olumsuz duygulara neden olabilir. Başka bir vize başvurusunu ertelemeni veya alternatif seçenekler aramanı öneririm.

0

Pardon ama bu gerçekten can sıkıcı bir durum. Vize işlemlerinde bu kadar sorun yaşamak hiç hoş değil.

Scroll to Top