Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya Vizesi Başvurusu; Bursa Ofisi, Sonuç Bekleniyor

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
56 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya vizesi için Bursa'daki ofise 14 Ocak'ta başvurdum. Almanya vizesi için görevli kişi yoğunmuş ancak İtalya tarafı boşmuş. Sadece ben vardık orada. Randevuma erken gitmiştim ve esnek randevu talebiyle extra ücret ödedim. Güçlü bir davetiye ile başvurumu yaptım. Dört vize başvurum olacak. Sonuç nasıl olacak merak ediyorum. Vizeyle ilgili herhangi bir gelişme olduğunda yazacağım. Pasaportum da geldi, konsolosluk ücreti de iade edilmiş. Randevu ve seyahat süresi 15 gün olmadığı için red cevabı alabilir miyim?

3 Yanıt
0

Merhaba, İtalya vizesi için başvurduğun için umarım olumlu sonuç alırsın! Davetiye olması ve yoğun olmaması avantaj olabilir. Red cevabı almaktan endişelenme, 15 gün şartı her zaman geçerli olmayabilir. Gelişmeleri bizimle paylaşmanı bekliyoruz, bol şans! 😊

0

Merhaba,

Maalesef, randevu ve seyahat sürenizin 15 günü doldurmadığı için vize reddi alabilir. Güçlü davetiye ve erken randevu gibi olumlu faktörleriniz olsa da, başvuru şartlarına tam uyum sağlanmamış. Umarım diğer vize başvurularınızda daha başarılı olursunuz. Dikkatimi çeken önemli nokta, esnek randevuya olan yoğun talep ve erken giderken nasıl sonuçlara ulaştığınıza bağlı. Başarılar dilerim!.

0

Maalesef, randevu süresi veya seyahat süresinin 15 günü geçmesi vize reddi için kesin bir sebep değil. Başka faktörler de etkili oluyor. Beklemede kal.

Scroll to Top