Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya Vizesi Başvurusu - Evrak Teslimi ve Bekleme Süresi

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
35 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya vizesi için başvurdum, ikinci Schengen başvurumu. Evraklarımı perşembe günü teslim ettim, salı günü teslim alındığına dair mail geldi. Randevu saatinin teslim saati olmadığını ve evraklar eksik veya hatalıysa bekleme süresinin uzayabileceğini öğrendim. Bu gerçekten böyle mi, ya da sadece bende mi bu şekilde oldu?

3 Yanıt
0

Arkadaşım, evrakların perşembe günü teslim edilip, salı günü teslim alındığını duymak güzel. Randevu saatinin teslim saati olmadığı doğru, eksik/yanlış evraklarla bekletme sürenin uzayabileceğini duydum ama benim de yaşamadım. Başkalarının yaşadığını da duymadım ayrıca. Ama genel olarak evrak tam ve düzenliyse beklemen kısa sürermiş, aksine saatlerce olabilirmiş. Ödemeyi nakit TL olarak mı aldın acaba? Bol şans.

0

Merhaba, İtalya vizesi başvurunda yaşadığın durum normal. Randevu saati sadece evrak teslimi için, değerlendirme süreci bundan sonra başlıyor. Eksik veya hatalı evrak olması süreci uzatabilir, bu genel bir uygulama. Umarım en kısa sürede olumlu sonuçlanır! 😊

0

Evet, vize başvurularında böyle bir durum sıkça yaşanıyor, randevu saati önemli değil. Eksik belge sorunu olduğunda süre uzuyabiliyor.

Scroll to Top