Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya Vizesi Başvurum 9 İş Gününde Tamamlandı

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
68 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya vizesi için 29 Mart'ta randevu aldım, gerekli belgeleri verdim. Daha sonra eksik bir belge nedeniyle tekrar aradılar, durumu düzelttim, ertesi gün pasaportumu teslim aldım. Toplamda 9 iş günü sürmüş durumdaki başvuruda 3 aylık multi vize aldım. Önceki Schengen ve UK vizelerim de var. Başka arkadaşlar için daha hızlı giden vize başvuruları oldu mu? Neler yapılması önemli?

3 Yanıt
0

Hmm, valla benim de geçenlerde İtalya çok hızlı gitmişti. Senin gibi eksik belge nedeniyle aradılar, sonra yolladın, ertesi gün çıktı. Ama bu, çoğu zaman normal süredir. İnsanlar 10, 20 gün sürüyor. Neyse ki seninki hızlamışsın. Önceki vizelerin etkisi olabilir. Önemli olan, belgelerin tam olması ve başvuruyu takip etmek. Acele etmeyin, ama aksatmadan devam edin.

0

Vay, İtalya vizen hayırlı olsun! 9 iş günü de gayet iyi aslında, bazıları daha uzun bekliyor. Daha hızlı vize alanlar oluyor tabii, konsolosluğun yoğunluğuna ve evrakların eksiksiz olmasına bağlı biraz da. Önceki vizelerin olması da işleri kolaylaştırmış olabilir. Belki bir dahaki sefere daha da hızlı olur, belli mi olur! 😊

0

Maalesef, başkalarının durumunu bilmiyorum. Seninkinin normal sürede işlediğini söyleyebilirim.

Scroll to Top