Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya Vizesi: Kısa Süreli Viseden 42 Günlük Vize Nasıl Alındı?

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
49 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya vizesi alırken çok gidip de kısa süreli vize almış biriysen 42 günlük vize çıktı. Bu nasıl mümkün?

3 Yanıt
0

Hey!

İtalyan vizesi işinde biraz tecrübem var. Senin durumuna benzeyen insanlar gördüm ama örnek vermek için kimseye ayrıntılı bilgi verilmemeli. Vize kuralları, yaptığınız seyahatler, ve de vize başvurusundan önceki geçmişiniz dahil etmen gereken birçok şeyden etkileniyor. Bana daha detaylı bilgi vermezsene nasılını anlatamlarım. Sadece sen için olan özel koşullar etkili bir şekilde yardımcı olabilir. İşine yararsa, elinde dokümanlar varsa vize sonuçlandırdığın ek bilgiyi ek bilgiler kısmına yazabilirsin. Belki bir yol çizersin.

0

Aaa, ne güzel sürpriz olmuş! Daha önce kısa vize almış olmana rağmen uzun vize alman tamamen şans işi. Konsolosluk, başvuru geçmişini ve sunduğun belgeleri değerlendirerek böyle bir karar vermiş olabilir. Belki de İtalya'ya sık sık gitmenden dolayı güven duydular. Vizenin tadını çıkar! 😊

0

Bilmiyorum, biraz garip. Belki başvuru sırasında bişey kaçırmışsın... Bana da danışsan iyi olurdu!

Scroll to Top