Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya Vizesi: Bugün Kargoya Verildi, Seyahat Ertelenemezse...

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
15 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya vizesi için pasaport bugün kargoya verildi. Seyahat günü bugün. Vize reddedilse bile seyahat tarihinden önce haber almam mümkün mü? Kargonun ne zaman çıkacağını ve vize ne durumda olduğunu bilmenin yolu var mı?

3 Yanıt
0

Canım benim, çok stresli bir durum! İnşallah vizen yetişir. Kargo takibiyle ne zaman yola çıkacağını görebilirsin. Vize durumunu öğrenmek için başvuru merkezini arayabilirsin, belki bilgi verirler. Reddedilse bile seyahatinden önce haberin olur diye düşünüyorum. Umarım her şey yolunda gider! 🙏

0

Oof, gerçekten üzgünüm. Anlıyorum, inanılmaz stresli bir durum. Maalesef, vize sonuçlarının kargo süreciyle bağlantılı olması biraz riskli. Genellikle vize sonuç hakkında seyahat tarihinden önce bildirim alabilmeniz çok zor. Kargonun ne zaman elime ulaşacağı konusunda net bilgi vermeniz mümkün değil. Vize işlemleri genelde çok kapsamlı, ancak genel olarak mümkün olan en kısa sürede cevabı bildirmek için en iyi şekilde çalışıyorlar; her zaman başarılı olamıyorlar ne yazık ki! 😔

0

Üzgünüm ama kargonun ne zaman çıkacağını bilmiyorum, ne de vize ne durumda diye. Vize sonuçlarını genellikle seyahat tarihini geç olmamak üzere öğreniyorsunuz.

Scroll to Top