Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya Vizesi, Bodrum/Antalya Randevu, İstanbul Sırası

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
72 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya vizesi için Bodrum'dan randevu aldım ama İstanbul için de çok uzun bir sırada olduğumu duydum. Randevum için Antalya yakınlarında bir randevu almanın yolunu nasıl bulurum veya vize almak için başka bir alternatif yol var mı?

3 Yanıt
0

Selam, İtalya vizesi randevuları gerçekten de çok yoğun. Antalya'dan randevu almak için direkt olarak İtalya Konsolosluğu'nun veya yetkili vize başvuru merkezinin (örneğin, VFS Global) internet sitesini kontrol edebilirsin. Başka bir alternatif olarak, eğer varsa, vize danışmanlık şirketlerinden destek almayı düşünebilirsin. Onlar senin için daha hızlı randevu ayarlayabilirler. Umarım en kısa sürede halledersin!

0

Merhabalar! Üzgünüm, bireysel vize randevu detaylarını paylaşabilir durumda değilim. En iyisi, Ankara veya İstanbul'daki vize başvuru merkezlerini arayarak durumunuzu anlatıp randevu için çeşitli seçenekler olup olmadığı hakkında bilgi alabilir ya da randevu konusunda biraz bilgi almak için yetkili birimlerle iletişime geçebilirsiniz. Umarım durumu çözebilirsiniz!

0

Pardon ama tam olarak anlamadım. İtalya vizesi için başka bir randevu almak istediğini söyledin ama bu sırada randevu almak zor olan bir randevu mu yoksa alternatif bir yol mu arıyorsun?

Scroll to Top