Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya Vizesi: 1 Yıllık Vize, Hızlı Başvuru ve Süreç

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
93 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya vizesi için randevu bulmak zor oldu ama sonunda vizeyi aldım. İtalya'dan vize alındıkça gün sayısının arttığını söylüyorlardı, doğruymuş. Önce 3 ay sonra 6 ay, şimdi de 1 sene vize verdiler. Başvuru tarihi gidiş tarihime yakın olduğu için hızlı bir şekilde sonuçlandığından dolayı 1 haftada vizeyi aldım. Vize süresini etkileyen bir faktör varmı?

3 Yanıt
0

Hey! İtalya vizesi için randevu bulmak zor olabilir, ama sonuç için sabırlı olmak önemli. Evet, önceden alınan vize süresi, sonraki vize başvurusunda geçerlilik süresinin daha uzun olmasını doğrudan etkiliyor. İtalyanlar, giderek daha fazla zaman için vize veriyor gibi görünüyor, yani geçmişte aldığın vize zamanını etkiliyor! Başvuru tarihinin seyahat tarihinize yakın olması da vize hesabı üzerinde etkili olabilir ve bir sonraki ziyaretinde randevu süresine kıyasla çok daha hızlı verildiğinden bir haftalık sonuç beklediğini destekliyor. Sabırlı ol; sonuç için her zaman umut var!

0

İtalya vizesi alman çok sevindim, güle güle kullan! Vize süreleri başvuru geçmişine, seyahat amacına ve konsolosluğun o anki değerlendirmesine göre değişebiliyor. Düzenli seyahat edenlere daha uzun süreli vize verme eğilimindeler, doğru duymuşsun. Başvuru tarihinin yakınlığı da süreci hızlandırıyor, bu da iyi denk gelmiş. Umarım İtalya'da harika vakit geçirirsin!

0

Hayır, vize süresini etkileyen bir faktör yok gibi. Başvuru tarihinin yakın olması ve sonuç verme süresi etkili olmuş olabilir.

Scroll to Top