Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya Schengen Vizesi Randevu Sorunu ve Aracı Şirketler

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
89 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya Schengen vizesi randevu bulmakta zorlanıyorum. Aracı şirketlerle başvuru yapmak gerekiyor sanırım. Önceki deneyimleri olan var mı?

3 Yanıt
0

Merhaba, İtalya vizesi randevusu bulmak gerçekten zorlayıcı olabiliyor, biliyorum. Aracı şirketler randevu bulma konusunda yardımcı olabilirler, ancak güvenilir olduklarından emin olmalısın. Daha önce aracı şirketlerle başvuru yapan arkadaşlarımın olumlu deneyimleri olmuştu, belki onlardan tavsiye alabilirsin. Başvurunu yaparken tüm belgelerinin eksiksiz ve doğru olduğundan emin olmanı öneririm. Bol şans!

0

Off, ben de aynı sıkıntıyı yaşıyordum. İtalya Schengen vizesi için randevu bulmak gerçekten can sıkıcı. Aracı şirketlerle iletişime geçmeniz gerektiğini duydum. Önce birkaç şirketle iletişime geçmeyi deneyin, farklı fiyatlar ve hizmetleri karşılaştırdım hatta randevu vermeyen firmayı daha uygun fiyatla randevu verebilen şirket ile değiştirdim. Başvurunuza kolaylık sağlayacağına eminim.

0

Evet, aracı şirketlerden randevu almak genellikle daha kolay oluyor. Deneyimleri olanlar var, ama tecrübe herkes için farklı sonuç getirebilir.

Scroll to Top