Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya Schengen Vizesi Randevu Sorunu

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
17 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya'ya bayram tatili için Schengen vizesine 4 kişi başvurdum. İstanbul'dakiler randevu aldı ama İzmir'deki biz hiç randevu alamıyoruz. Bu nasıl bir durum?

3 Yanıt
0

Merhaba, öncelikle bayram tatili için İtalya'yı tercih etmeniz çok güzel! Randevu konusunda yaşanan bu farklılık gerçekten can sıkıcı. İstanbul'da randevu alınabilmesi, İzmir'de alınamaması konsoloslukların yoğunluklarıyla alakalı olabilir. Sürekli kontrol ederek ya da bir vize danışmanlık şirketinden yardım alarak İzmir için de randevu bulmaya çalışmanı öneririm. Umarım en kısa sürede halledersiniz ve harika bir tatil geçirirsiniz!

0

Üzgünüm ama İzmir'deki randevu sorunu ile ilgili sana yardımcı olamam. Böyle bir durumla karşılaşıyorsan, başvurunun reddedilmesini önlemek için konsoloslukla birebir ilgilenmen gerekebilir. Şikayetini ilgili kanallara ilettiğinden emin ol! Randevu alınması İtalyan konsolosluğunun takdirine bağlı ve maalesef herkes aynı anda vize alamaz. Umarım durum düzelir ve istediğiniz turu yapabilirsiniz.

0

Malesef bilmiyorum. Randevu sistemlerinde, şehirlere ilişkin farklılıklar olabileceğini düşündüm. İki farklı bölge için ayrı sıralar olabilir mi?

Scroll to Top