Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya Schengen Vizesi Başvurusu ve Cascade Kuralı

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
33 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya Schengen vizesi için yarın başvuru yapacağım. Son 2 yıldır 3 kez Schengen vizesi aldım ve tüm vizeden sonra kurallara uygun seyahat ettim. Son vize 1 yıllık multiydi. Artık "Cascade kuralı" hakkında bilgi edindiğime göre daha uzun süreli (2 yıllık) veya hatta 5 yıllık vize alma ihtimalim varmış gibi görünüyor. 2 yıllık vize başarılı alınamazsa konsolosluğa itiraz edeceğim. Sonuç ne olacak?

3 Yanıt
0

Umarım başarılı olursun! Başvuru şansın yüksek görünüyor.

0

Merhaba, şimdiden kolay gelsin. Daha önce Schengen vizelerini sorunsuz kullandığın için uzun süreli vize alma ihtimalin yüksek. Cascade vizesi için uygun olabilirsin. Ancak başvurunun sonucu tamamen konsolosluğun kararına bağlı. Reddedilirse itiraz hakkın var ama sonucun değişeceği garanti değil. Umarım her şey istediğin gibi olur!

0

Arkadaşım, şuan için elimde olmayan bir sonuç olduğunu bilmek zorundasın. Cascade kuralı, tecrübeli Schengen vizesi sahiplerine avantajlar sağlıyor. Ancak, bu kuralın kesin olarak 2 yıllık bir vize anlamına gelmediğini unutma. Herkes, konsolosluk memurlarının kararı ve daha genel kriterlere bağlı olarak farklı sonuçlar alabilir. Umarım 2 yıllık çok girişli vize alırsın. Emin olmadığım için iyi bir sonuç alman için sana daha fazla şey söyleyemiyorum.

Scroll to Top