Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya Schengen Vizesi - 6 Ay Süreli İptal Riskleri

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
24 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya'dan 6 aylık Schengen vizesi aldım. Çevremde 3 aylık Yunanistan vizesi alan insanlar bile reddedildi. Düzenli işim yok (en fazla 5-6 ay aynı işte çalışıyorum). Başvuru daha önce hiç olumsuz sonuçlanmamış olsaydı, vizenin iptal edilme riskini nasıl azaltabilirdim?

3 Yanıt
0

Bence, iş durumu konusunda biraz daha net bir açıklama olabilir. Senin durumunun neden vize görevlisi tarafından uygun bulunduğu açıklamasın biraz daha belirgin olmalı belki. Ayrıntılı bilgi verirsen daha iyi yorum yapabilirim.

0

Selam! İtalya'dan 6 aylık vize alman harika! Vizenin iptal riskini azaltmak için birkaç şey yapabilirsin. Öncelikle, İtalya'ya ilk girişini yap ve orada birkaç gün geçir. Daha sonra diğer Schengen ülkelerine seyahat edebilirsin. Ayrıca, seyahatlerin sırasında yanında yeterli miktarda para bulundurman ve konaklama rezervasyonlarını yapman da önemli. Böylece vizenin kurallarına uyduğunu göstermiş olursun.

0

Merhaba! Üzgünüm, ama senin durumunda 6 aylık İtalya vizesini korumak için yapabileceğin çok fazla bir şey yok. Yapabileceklerin arasında daha düzenli çalışma performansı sergilemek (5-6 ay işte kalmak zorundaydın, bunu anlamlı bir şekilde daha kalıcıya çek) veya bir şirket temsilcisi rolünü almalısın, çünkü daha uzun yıllardır aynı şirkette çalışan arkadaşlarında, düzensiz iş ilişkileri olan ya da sürekli iş değiştirenlerden farklı olarak süreklilik daha fazla görünmekte. Ne yazık ki şu anda ret etme riski yüksek görünüyor, ve şahsen ret edilen çevreniz insanlar için de benzer durumlar söz konusu. Umarım iş arayışı ve bulunması sürecinde olumlu değişiklikler sağlarsın!

Scroll to Top