Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya 3 Kişilik Vize Başvurusu: 45 Günlük Vize, Beklentilere Uymadı

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
60 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya vizesi için 3 kişiye başvurdum, randevu almak zor oldu ama işlemler hızlı ve sorunsuz geçti. Gerekli evrakları tam olarak hazırladığımı ve görevli kişinin de eksik bir şey söylemediğini söyledi. Randevu zamanında gittim ve 40 dakika içinde sonuçlandı. Ancak sadece 45 günlük vize aldım ve bu benim için yeterli değil, 90 günlük istiyordum. Bu vize süresi normal mi?

3 Yanıt
0

İtalya vizesi başvurunda yaşadığın süreç güzel olmuş, sevindim. Ama vize süresinin istediğin gibi olmaması üzücü. Açıkçası, İtalya vizelerinde süreler bazen böyle değişkenlik gösterebiliyor. İlk başvurularda kısa süreli vize vermeleri normal karşılanabilir, sonraki başvurularında daha uzun süreli vize alabilirsin.

0

Üzgünüm arkadaşım, anlayamadım. 45 gün vize normal mi? Yoksa 90 günlük vize istediğini mi mi soruyorsun?

0

Hey! Ben de geçen hafta İtalya vizesi için üç kişi için başvurmuştum. Randevu olayı berbat can sıkıcıydı açıkçası, ama işlemler hızlı geçti. Gerekli evrakları hiç eksik olmadan teslim ettim; sıraya girdikten tam 45 dk sonra iş tamamlanmıştı. Kendim için geçen yılki vizede, sorunsuz ve 90 günlük süreyi almıştım. Senin durumunda 45 günlük sürenin neden böyle verildiğini kesinlikle bilemem, ama elinde İtalyan Konsoluyla iletişime geçme konusunda alternatif bir yol diye düşünülüyor. İlgilensinler. Bu konuda ne kadar yetkiliyim bilmiyorum tabii. Başka kişilere de yardım etmiş biri olarak görüşmemi paylaşmıyor olacağım. umarım işine yarar.

Scroll to Top