Schengen vizesi için randevu bulmak mümkün değil gibi görünüyor. İtalya ve Hollanda'da randevu almıyor, Almanya'da ise çok uzun bir bekleme listesi var. Vize firmaları da inanılmaz fiyatlar istiyor. Avrupa'yı görmek istiyorum ama vize randevularına giremiyorum. Vize nasıl alınır acaba?
Selamlar, bu durum gerçekten çok can sıkıcı olabiliyor, biliyorum. Randevu bulmak için sık sık konsoloslukların ve vize başvuru merkezlerinin (VFS Global, iDATA vb.) sitelerini kontrol etmelisin. Bazen iptallerden dolayı boş kontenjanlar açılıyor. Vize firmaları çok pahalıysa, kendin başvurmak en iyisi. Biraz sabır ve düzenli takip ile randevu alabileceğine eminim!
Uzun zamandır randevu alınamıyor galiba. Vize firmalarının fiyatları da aşırı yüksek. Biraz sabır göstermen gerekebilir.
Ugh, anlıyorum seni. Benzer bir sinirle kafayı bozmuştum. Başlangıç olarak tüm seçeneklerini araştırmak zorundasın. Özellikle son vize başvuruların için sıkışıp kalıyorsan, şahsen başvuru merkezlerine gidersen belki daha hızlı sonuç alırsın.