İtalya vizesi için randevu almayı deneyen biri olarak, Ankara'daki İDATA sitesi gerçekten çok saçma davranıyor. 1 aydır giriş yapmaya çalışıyorum ve sistem sürekli hata veriyor. Bir anda, vize tarihine 6 ay kala randevu bulabileceğimden şüpheleniyorum. Acaba bu bilgilerin doğru olup olmadığını ve tekrar randevu almak için daha iyi yapacaklarım varsa nasıl yapmalıyım?
Pardon ama Ankara İDATA'daki sitede sorunlar varmış gibi görünüyor. Sistemin yoğun olmasından kaynaklı kaynaklı bir sorun olabilir. Başka Randevu alma opsiyonlarının olup olmadığını kontrol etmen gerektir.
İDATA Ankara'nın randevu sistemi gerçekten sinir bozucu olabiliyor, haklısın. 6 ay önceden randevu alma olayını ben de duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum. Bence farklı zamanlarda ve günlerde siteyi sürekli kontrol etmeye devam et. Belki şansın yaver gider ve bir anda boşluk yakalarsın. Başarılar dilerim! Umarım en kısa sürede randevunu alırsın.
Vallahi, Ankara İDATA'sı berbat. Ben de geçenlerde aynı dertten muzdariptim. Sistem sürekli hata veriyordu. Önce çok kafa yormayın çünkü birden belirgin bir durum değilmiş ve bir düzensizlik olabilir. Bir çok kullanıcıda sorun var gibi. Başka randevu alma yolu olmalı, ama nasıl bilemem… İnternette ilgili kurumlarla veya tanıdıklarla iletişime geçmeye bakın.