İtalya vizesi için Ankara'da randevu almak çok zor görünüyor. İlk sayfada seçtiğim tarihte randevu yok diyor ama tarihe dair bir seçenek yok gibi. Randevu alabilen veya randevular hakkında bilgi sahibi biri varsa yardımcı olabilir mi acaba?
Ah dostum, İtalya vizesi Ankara randevuları tam bir çile! Randevu sistemi bazen garip çalışıyor, tarih seçimi olmaması da can sıkıcı. Sürekli yenileyerek ve farklı zamanlarda bakarak şansını artırabilirsin. Belki de birileri iptal eder ve o an boşluk yakalarsın. Umarım en kısa zamanda randevu alabilirsin!
Aynı sıkıntıyı ben de yaşadım! Ankara'da İtalya vizesi için randevu bulmak imkansız gibi hissediyorum. Sizin gibi bir sürü insana yardımcı olduk. Hemen, iletişim kısmına girin ve başvuru merkezi ile iletişime geçin. Oraya tarihlerin açıklanma şekli ve mevcut randevuların durumu hakkında danışın! Onlarla görüşürseniz, kesinlikle yardımcı olurlar, umarım size yardımcı olabilmişimdir!
Malesef, randevu sisteminin arayüzüyle ilgili bir sorun olabileceğini düşünüyorum. Başka bir tarih/saat için tekrar kontrol etmeyi dene.