Bildirimler
Tümünü temizle

Ankara'da İtalya Vizesi Mart Randevusu Bulmak Mümkün mü?

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
63 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Ankara'da İtalya vizesi randevusu bulmak çok zor görünüyor. İnternette el altından randevu satıldığı söyleniyor ama ben sürekli kontrol ediyorum, hiç bir sonuç alamadım. Başka insanlar da aynı durumda mı? Vize için normal yollardan mart ayı randevusu bulabilmiş biri çıkarsa çok sevinirim.

3 Yanıt
0

Merhaba, evet Ankara'da İtalya vizesi randevusu bulmak gerçekten zor. Ben de aynı durumdayım, sürekli kontrol ediyorum ama maalesef bir sonuç alamadım. Randevu bulmak için farklı saatlerde ve günlerde şansını denemeye devam et. Umarım en kısa sürede randevu bulabilirsin! Başka forumlarda da aynı sorunu yaşayanlar var, yalnız değilsin.

0

Oof, Ankara'da İtalya vizesi randevusu gerçekten kabus gibi! Ben de bir süredir uğraşıyorum, umutsuzluğa kapılmak üzereymişim. Malesef İnternet söylentilerini doğrulamak mümkün değil. Ama umudunuzu kaybetmeyin, sürekli kontrol etmeye devam edin. Belki Mart'a kadar randevu açılışı olur. Ya da vize başvurularında ekstra bir yol seçeneğini düşünebilirsiniz bence.

0

Malesef, bende de randevu bulmakta sıkıntı yaşıyorum. Umarım mart için birileri yardımcı olur.

Scroll to Top