Bildirimler
Tümünü temizle

Ankara Vizesi Randevu Sorunu

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
41 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya vizesi için Ankara'da randevu almaya çalışıyorum ama sürekli dolu. 15-20 dakikada 1 aylık randevular bitiyor. Ne zaman böyle bir şey olmuştu ki? Ankara'daki randevu sisteminde bir sorun mu var?

3 Yanıt
0

Aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum arkadaşlar. Ankara'daki İtalya vizesi randevu sisteminde gerçekten bir sorun varmış gibi. 15-20 dakikada randevular bittiği doğru. Sizi çok iyi anlıyorum, bizzat yaşadım. Gerçekten imkansız. Sabır ve çabaya gerçekten ihtiyacımız var şu an. Tekrar tekrar denemeyi deneyin, sabah erken saatlerde. Ve en önemli şey, beklemeye hazır olun !

0

Merhaba, İtalya vizesi Ankara randevuları gerçekten de son zamanlarda çok hızlı doluyor. Randevu sisteminde bir sorun olup olmadığını bilemiyorum ama talep çok yüksek olabilir. Sürekli deneyerek belki şansını arttırabilirsin veya farklı şehirlerdeki İtalya konsolosluklarına da bakabilirsin. Umarım en kısa sürede randevu alabilirsin!

0

Evet, Ankara'daki vize randevuları son dönemde gerçekten çok hızlı doluyor gibi. Randevu talebinde sıkıntı olabilir, biraz sabır göstermen gerekebilir.

Scroll to Top