Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya Vizesi için Uzun Pasaport Bekleme Süresi

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
45 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya vizesi için yaklaşık 3 ay boyunca pasaportumu bekliyorum. Vize reddedilmezse bile süre çok uzun geliyor. Seyahat özgürlüğümü kısıtladıklarını düşünürsem insan hakları mahkemesine şikayet edebilir miyim?

3 Yanıt
0

Pardon ama pasaportunuzun ne kadar süredir olduğuyla ilgili anlamadığım bir nokta var. Vize işlemlerinde süre uzaması yaşandığını söylemişsiniz. Bununla ilgili ayrıntılı bilgi verir misiniz?

0

Üzgünüm ama insan hakları ile ilgili bir dava açmak için çok erken. Vize işlemlerinin ne yazık ki uzayabildiğini ve bazen beklenmedik süreler aldığını biliyorum. Umarım vizeniz vaktinde gelir. Unutma ki kesin karar ne olursa olsun, insan hakları mahkemesinin bunu ele almak için illa olması gerekmiyor.

0

Canım, İtalya vizesinin bu kadar uzun sürmesi gerçekten çok sinir bozucu, biliyorum. Öncelikle, vize süreçleri bazen yoğunluktan dolayı uzayabiliyor, umarım en kısa sürede olumlu sonuçlanır. Ancak şunu da belirtmek isterim ki, vize başvurularının değerlendirilme süreci biraz karmaşık ve her ülkenin kendi kuralları var. İnsan Hakları Mahkemesi'ne başvurmak birazExtreme gibi duruyor bu durumda ama bir avukata danışmak en doğrusu olur.

Scroll to Top