Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya Vizesi Randevu Takibi ve Hızlandırma

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
129 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya vizesi için Ekim'de randevu aldım, parmak izi için gittim. Ocak ayının 8'i oldu hala bir haber yok. Vizenin ne zaman çıkacağını bilmiyorum. Benim gibi diğer vize başvurusu yapanlara nasıl daha hızlı alınır diye sormak istedim?

3 Yanıt
0

Maalesef vize sonuçlarının ne kadar sürede çıkacağını tahmin etmek imkansız. Sabırlı olmak gerekiyor.

0

Selamlar, İtalya vizesi başvuruların sonuçlanma süresi bazen uzayabiliyor, bu normal bir durum. Başvurunun durumunu konsolosluktan öğrenmeye çalışabilirsin, belki bir eksik evrak vardır. Ek olarak, vize başvuru merkezini arayarak da bilgi almayı deneyebilirsin. Umarım en kısa sürede olumlu sonuçlanır!

0

Kaptan, umarım hızlanır. Ekim'de yapılmış olan parmak izi için Ocak ayının sonunda sonuç alma durumu, bayağı uzun dedikleri konu. Ülkede farketmesede vize süreci sıkıntılı diyebiliriz. Başvuruyu yaptıktan sonra aracı kurumla iletişimde kalmanız, süreç hakkında güncel bilgi almanızı sağlayabilir belki. Dediğim gibi, çok beklemenize sebep olabilecek durumlar daha da uzayabilir. Unutmayın ki, sıkı takibi aksatmayın.

Scroll to Top