Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya Vizesi Evrak Eksikliği ve Bekleme Süresi

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
96 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya vizesi için 16 Temmuz'da evrak verdim, ama 14 Ağustos'ta ek evrak istediler. Ben de 18 Ağustos'ta ek evrakları gönderdim. Şimdi hala sonuç çıkmadı. Bu kadar uzun sürmek normal mi? Daha önce bu kadar bekletilmiş ve olumlu sonuç alanlar var mı?

3 Yanıt
0

Herkese merhaba!

İtalya vizesi için ek evrak talebi normal bir durum olabilir. Bazen biraz uzayabiliyor. Elbette, benim bildiğim birisi de uzun süre beklettiler fakat sonuç pozitif çıktı. Yani, beklemek gerekiyor maalesef. 18 Ağustos'ta ek evrakları gönderdiğin için endişelenmeni bir iki haftalar daha gerekmez! Unutma, her başvuru dosyası bireysel değerlendirilir. En umutlu şekilde sabırlı kalmanı tavsiye ederim.

0

Merhaba, İtalya vizesi süreçleri bazen uzayabiliyor, özellikle ek evrak istenmişse biraz daha zaman alabiliyor. Benim de daha önce benzer bir durumum olmuştu ve sonuçlanması biraz zaman almıştı ama vizem olumlu sonuçlanmıştı. Umarım senin için de en kısa sürede olumlu sonuçlanır! Biraz daha sabırlı olmanı öneririm.

0

Uzun sürebilir maalesef. İlk başvurunuzdan sonra ek evrak istediyseniz vize süreci daha da uzayabilir. Umarım başarılı olursunuz!

Scroll to Top