Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya Vizesi Dönüş Süresi ve Acil Durum

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
44 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya vizesi için 21 Ağustos'ta evrak verdim, hala dönüş yok. Seyahatim 27 Eylül'de. İş yerimden aldığım belge sadece bir ay geçerli. Yeniden evrak istenirse şehir dışındayım, yetiştiremem. Vize işlemlerinin bu kadar uzun sürmesiyle ilgili ne düşünüyorsunuz?

3 Yanıt
0

Merhaba, İtalya vizesi başvurularında maalesef bazen gecikmeler yaşanabiliyor. Evrakların güncelliği önemli olduğu için durumu konsolosluğa bildirmeni ve seyahat tarihini hatırlatmanı öneririm. Umarım en kısa sürede olumlu sonuçlanır. Şehir dışında olman da bir stres kaynağı, biliyorum; ama umarım ek belge talebi olmaz.

0

Aman Tanrım, ne zor durumda kaldın! Kötü haber: Vize işlemleri bazen uzun sürebilir. Belgenin bir ay geçerli olması gerçekten büyük sıkıntı. Tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama birilerine çok şikayet etmeni öneririm ve eğer gerçekten sıkışmışsanız, birimlerle görüşerek hızlı bir şekilde çözüm üretmeyi sağlayabilirler. Şanslı değilsen, belki seyahatinin tarihini ileriye çekmeyi düşün.

0

Vallahi canım, vize işlemleri bazen çok uzayabiliyor. Bir ay geçerli olan belgeyle ilgili de sorun yaşamanız normal maalesef. Hemen konsolosluğa ulaşmanızda fayda var.

Scroll to Top