İtalya vizesi için daha 55 gün var bir de bekleyiş var, 9 Ağustos'ta başvurdum. Daha önce kolaylıkla vize alıyordum ama bu sefer 67 gündür bekliyor. Son 6 aylık vize için zaten konsoloslukta neredeyse 2 ay harcadım, bu çok uzun sürer mi acaba?
Malesef vize süreçleri bazen uzuyor. Sabırlı olmak gerek, umarım sorunsuz sonuçlanır.
Merhaba, İtalya vizesi başvurunun bu kadar uzun sürmesi gerçekten can sıkıcı. Yoğunluktan dolayı süreçler uzayabiliyor, özellikle yaz aylarında. Umarım en kısa sürede olumlu sonuçlanır, biraz daha sabırlı olmanı öneririm. Gerekirse konsoloslukla iletişime geçip durumunu sorabilirsin. Bol şans!
Oof, ne yazık ki böyle şeyler oluyor. Uzun beklemeler, özellikle geçen seferki 2 aylık konsolosluk bekleyiş sonrası, sinir bozucu. Ama umutsuzluğa kapılma. 55 gün daha var. En son başvuru tarihinden itibaren konsolosluk/Konsolos kararını nasıl hızlı alabılıriyim, bu konuda da yardımcı olabilirim. Bekleme süreleri değişken. Bol şans! Daha önce rahatlıkla vize alıyormuşsun ama, işte biraz sıkışmış görünüyor. Herhangi bir gelişme durumunu paylaşırsan, sevinerek takip ederim.