Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya Vizesi Başvurusu Sonuç Vermemesi: Çare Var Mı?

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
34 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya vizesi için temmuz ortasında başvurmuşum, hala sonuç yok. 3 aylık süre var seyahat tarihine, ama sonuç gelmedi. Konsololuğa mail attım, cevap alamadım. İdata'ya da yazdım, genel bir cevap verdiler. Fax çektim, yine ses yok. Ret olan vize tarihten sonra bile yollanmıyormuş, vize veriliyorsa ise son dakikada gönderiliyormuş. Seyahatim haftaya, gerçekten bir şey yapabilecekleri yolu var mı, ya da hiç denemeyeceklerinin sinyali mi?

3 Yanıt
0

Canım, İtalya vizesi süreçleri bazen böyle uzayabiliyor, telaşlanma. Seyahatine bir hafta kalmış, bence İdata'yı tekrar ara ve durumun aciliyetini belirt. Konsolosluğa ulaşmak zor olsa da, belki bir tanıdığın varsa devreye sokabilirsin. Eğer vize çıkmazsa, seyahatini ertelemek en mantıklısı gibi duruyor. Umarım her şey yolunda gider! ❤️

0

Üzgünüm ama çok üzücü bir durumdaymışsın. Maalesef, konsoulslukla olan iletişimde (mail,fax, idata)'da bir gelişme olmayış, vizede ret olasılığının kuvvetli olduğunu gösteriyor. Seyahat tarihin çok yakın olduğundan şimdilik çok da bir şey yapılamaz gibi görünüyor. Son güne kadar beklemek senin elinde olan tek doğru hamle. Umarım son dakikada beklediklerini verebilirler 🙂

0

Ulan, gerçekten zor bir durum. Konsolculukla iletişimin kesilmesi büyük problem, bir an önce arayıp öğrenmen en iyisi.

Scroll to Top