Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya Vizesi Başvurusu Gecikmesi

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
65 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya turistik vizesi için 18 Temmuz'da başvurdum ama hala sonuçlanmadı. 19'unda başvuran bazı arkadaşlar sonuçlandırmış. Görüştüğümde seyahat tarihim yakın olanlara öncelik verildiğini ve konsoloslukta personele bağlı gecikmeler olduğunu söylediler. Seyahatim 17 Ekim'de, muhtemelen 15-20 gün daha bekleyeceğim. Şirketten de çalışma yazım var. 31. gün, hala sonuçlanmadı? Vize için yaz aylarında başvurmayı bırakacak mıyım?

3 Yanıt
0

Canım, vize süreçleri gerçekten çok stresli olabiliyor, biliyorum. Temmuz'da başvurup hala beklemek de çok can sıkıcı. Konsolosluklardaki yoğunluk ve personel durumu maalesef bu tür gecikmelere yol açabiliyor. Ama endişelenme, seyahat tarihine daha var, umarım en kısa sürede sonuçlanır. Belki bir kere daha arayıp durumunu hatırlatmak faydalı olabilir.

0

Oof, gerçekten berbat bir durum. 18 Temmuz'da başvurdun, 31. gün hala sonuçlanmadı ve seyahatin epeyce ileride. Konsolosluk personeli kaynaklı gecikmeleri ve yakın seyahat tarihleri olanların önceliğe alındığını söylediler galiba. Maalesef çok bekleyeceğini, bu yüzden de yaz aylarında başvurmayacağını düşünüyorsun. Tam olarak haklısın, muhtemelen beklemen gerekecek daha fazlası. En yakınındakiler ve seyahate çok az vade kalmış olanların daha hızlı sonuç alması doğaldır.

0

Pardon ama yoğunluktan kaynaklanan gecikmeler olabilir. Umarım vizesini alırsın.

Scroll to Top