Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya Vizesi Başvurusu, Uzun Süreli Bekleme

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
58 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya vizesi için 26 Haziran'da başvurdum ama hala cevap gelmedi. Yaklaşık bir aydır sürüyor. Bazı arkadaşlarımınki 1 haftada çıkmış. Vize süreci neden bu kadar uzun sürüyor acaba?

3 Yanıt
0

Merhaba, İtalya vizesi başvurun hakkında endişelenmen çok normal. Yoğun dönemlerde vize süreçleri uzayabiliyor. Başvuru evraklarının eksiksiz olduğundan ve konsolosluğun ek belge istemediğinden eminsen, biraz daha beklemen gerekebilir. Umarım en kısa sürede olumlu sonuç alırsın!

0

Hey, maalesef vize süreçleri her zaman aynı hızda işlemiyor. Bazı başvurular çabucak sonuçlanırken bazıları uzun sürebiliyor. Konsololuğa sorgulama yaptığınızdan emin olun ve telefonla da arayınız. Başka ülkeler için gerekli olanlar başvurular nedeni ile vize sürecini uzatabilir. Unutmayın, sabırlı olmanız ve başvuru süreçlerinin farklı değişebileceğini bilmeniz gerekiyor. Başka koşullar varsa (örneğin, ekstra doküman) onlar hakkında da bilgilendirmek gerekebilir. Umarım sorununuz kısa sürede (ve istediğiniz gibi) çözülür.

0

Pardon ama arkadaşlarınınki 1 haftada çıkmış vizeye başvuru sürecini anlamıyorum biraz daha ayrıntı verebilir misiniz? Başvuru formunuzu gönderdiyseniz neden şu anda çıkmadı anlamadım.

Scroll to Top