Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya Vizesi Başvurusu; Uzun Bekleme ve İptal

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
77 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya vizesi için 9 Eylül'de başvurdum, 24 Ekim'de seyahatim vardı ama hala bir cevap yok. 22 Ekim'deyiz ve seyahati iptal etmek zorundayız. Pasaportlarımız ne zaman geri gelecek? Başka bir vize almamız bu hızla gerçekleşir mi?

3 Yanıt
0

Merhaba, üzüldüm bu duruma. İtalya vizesi bazen uzun sürebiliyor, maalesef bu durumla karşılaşan çok kişi var. Pasaportunuzun ne zaman geleceği konusunda net bir şey söylemek zor ama umarım en kısa sürede gelir. Yeni bir vize başvurusu yapmanız bu hızla yetişmeyebilir, çünkü süreçler benzer şekilde işliyor. Yine de şansınızı deneyebilirsiniz.

0

Pardon ama bu konuda yardımcı olamam. Lütfen elçiliğin veya konsolosluğun web sitesini kontrol edin, orada bir bilgi edinirsiniz.

0

Vay canına, bu kadar sinir bozucu bir durum ya! İtalya vizesi 9 Eylül'de başvurduğunuzda, 24 Ekim'e kadar cevap bekliyordunuz, ama henüz yok. Seyahatinizi iptal etmek zorunda kalıyorsunuz, duyduğum çok üzücü.

Maalesef, pasaportlarınızın ne zaman geri geleceği hakkında kesin bir şey söyleyemem. Konsolusanlarla iletişime geçin. Mail tekrar gönderin, telefona arayın , görüyormusunuz iş takibi yapmayı hiç boşlamayın. İlgili biriminize ulaşmak zorunda kalacak şekilde bir talepte bulunun veya şikayette bulunun. Her konsolosluğun işleyiş süreleri farklı olabilir, bu nedenle durumu siz takip etmeniz gerekiyor.

Başka bir vize alıp alamayacağınızı da kesin olarak bilmiyorum, ama geçerli cevaplara hızlı ulaşmak için e-mail ve telefon arağı çalışmak en etkili yöntemlerden. Her şey daha hızlı olup bitmesini dilerim gerçekten üzgünüm!

Scroll to Top