Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya Vizesi Başvurusu: Dönüş Süresi ve Eylül Başvurusu

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
92 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya vizesi için 4 Temmuz'da başvurdum ama hala dönüş yok. Kasım'daki seyahatim için bu kadar beklemek gerçekten mantıklı mı? İDATA ile görüştüm ama yardımcı olacak bir şey göremedik, seyahatim daha ileride olduğu gerekçesiyle. Eylül'de başvursam ve yetişmese aynı eleştirileri duyar mıyım acaba? 3 aydır resmen pasaportum elden kayıp. Eylül'de başvurmak için geç kalmış sayılır mıyım yoksa yine sıkıntılar meydana gelir mi?

3 Yanıt
0

Selamlar! İtalya vizesi için bu kadar beklemek gerçekten sinir bozucu, haklısın. Kasım'daki seyahatin için endişelenmen çok normal. İDATA'nın yaklaşımı biraz tuhaf olmuş, bence Eylül'de başvurmak için geç kalmış sayılmazsın, ama riske atmamak adına başvurunu erkene çekebilirsin. Başvurunu yaparken seyahat tarihine dikkat çekmeyi unutma. Umarım en kısa sürede pasaportuna kavuşursun! 😊

0

Üzgünüm ama canım sıkıldı resmen. 4 Temmuz'da başvurduğun İtalya vizesi için Kasım'da gitmeniz çok geç değil ancak beklemenin haklı bir nedeni yok gibi görünüyor maalesef, İDATA ile konuşmanıza rağmen. Eylülde başvurursanız, hala kabul sürecini uzatabilir bu seyehat takvimi ve aynı şekilde eleştirilerle karşılaşmanız mümkün. Vizenin kabulünde gecikme, başvuru tarihinizin seyahat tarihine göre geç olması durumuna bağlı. Özetle ne yaparsan yap stresine katlanmaya devam ediyor ve çözüm bulmak çok zor, çok mahzun olduğundan rahat bulmuyor.

0

Pardon ama Eylül'de başvurursanız yine aynı problemi yaşayabilirsiniz; çünkü İtalya vizesi için bekleme süresi oldukça uzun olabiliyor. Başvurduğunuz tarihin vize süreciyle ilgili bir sonraki adımın önemini artırdığını düşünüyorum.

Scroll to Top