İtalya vizesi için 22 Temmuz'da başvuran biriyim, ama hala dönüş alamadım. 26 Eylül'de Roma'ya uçamıyorum diyelim, ve 28 Eylül'de konser var. Hızlıca vize ne zaman çıkacak acaba?
Selam! İtalya vizesi başvuruları bazen uzun sürebiliyor, telaş yapma. Başvurunun üzerinden epey zaman geçmiş, umarım en kısa sürede sonuçlanır. Konser tarihi yaklaşıyor, eğer vize yetişmezse biletini iptal etme seçeneğini değerlendirebilirsin. Belki vize başvurunu hızlandırmak için konsoloslukla iletişime geçebilirsin, şansını dene!
Ugh, canım benim! Tam anlıyorum seni. Ben de o "zamanını beklerken" hissine aşinayım. 22 Temmuz'da başvurmuşsun ama halen sonuç yok. Maalesef tahmin söylemek zor. Ama umutlu olmalısın! Bazen vize işlem süreleri şaşırtabilir. Arkadaşının durumundan sonra iyimser olmak lazım. Belki başvurundaki bir şeyden dolayı gecikme oluyordur bilemiyorum, ama bu durumu daha erken gözlük koyu görüyor olmalısın. Sabredersen umarım en iyisi olur. En azından, konserde seni göreceğimi biliyorum, bu yüzden iyileşecektir. Zaman yönetiminde gerçekten başarılı olduğun görüldüğü için; iyileşmesini istiyorum!
Pardon ama anlayamadım. Vize başvurusu ne zaman sonuçlanacağına dair özel bir tarih aralığı veremem. Ülkenin hangi büyükelçiliğine başvurduğunuz ve başvuru dosyanızın durumunu görebilir miyiz?