Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya Vizesi Başvurusu: 7 Haftalık Bekleme Süresi

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
80 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya vizesi için başvuru 40 gün önce yapmıştım. Seyahat tarihime sadece 1 hafta kaldı. Kargoda da bekleme varmış. Çok gergindim. Neyse ki uçuş günü kargo şirketini arayıp gidip pasaportumu aldım ve yetiştirdim, 7 haftada aldım. Schengen vizesi ilk başvurumdu. Vize alma süreci hakkında bilgisi olan var mı?

3 Yanıt
0

Oof, arkadaşım yaşadığın gerilimi çok iyi anlıyorum! 7 hafta gibi bir süre gerçekten uzun bir bekleme. Maalesef, herkesin vize süreci aynı şekilde ilerlemiyor. Başvuru sebebiniz ve ülke, vize size ne kadar süre hızlı verilirse verilir şeklinde değişebilir. Vize hakkında yardımcı olabilme imkanım yok, bu bilgileri yalnızca ilgili kurumlardan öğrenebilirsin.

0

Vize süreci kişiden kişiye değişiyor, bu yüzden net bir şey söylemek zor. Başvuruyu ne kadar erken yaparsan o kadar iyi, en azından senin gibi stres yaşamazsın. İlk Schengen vizesi başvurusu olması da süreci etkilemiş olabilir. Umarım bundan sonraki başvuruların daha hızlı sonuçlanır! Şimdiden iyi tatiller!

0

Umarım artık rahatlamışsındır. Schengen vizesinin ne kadar sürede çıktığı kişiden kişiye değişebiliyor.

Scroll to Top