Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya Vizesi Başvurusu: 6 Ay Vize, Uzatma Yolu Var mı?

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
19 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya vizesi için başvuruyu sabah yaptım, her şey yolunda gitti ve 20 dakika içinde bitti. İkinci başvuruma rağmen 1 yıl vize umuyordum. Pasaportumun da kargoya verileceği bilgisini aldım. Sonuç olarak 6 ay vize verdiler, Acaba bunun süresini uzatmanın bir yolu var mı?

3 Yanıt
0

Selamlar, İtalya vizesi başvurunun olumlu sonuçlanmasına sevindim! Maalesef vizenin süresini uzatmanın doğrudan bir yolu yok. Ancak, vizenin bitiminden önce yeniden başvurmayı düşünebilirsin. Belki bir sonraki başvurunda daha uzun süreli bir vize alabilirsin. Şimdiden iyi tatiller!

0

Hey, üzgünüm ama maalesef vize süresini uzatma konusunda sana yardımcı olamam. Bu konuda kesin bir şey söylemek, senin vakanın detaylarına bağlı. Her şey yolunda gittiğini de görünce, muhtemelen vize makamlarından farklı farklı değerlendirmeler çıkıyor demektir. Bu nedenle, senin durumun için spesifik bir tavsiye veremiyorum.

0

Maalesef, 6 ay vize almak için başvuruda bulunmuşsunuz ve vize yetkilileri size 6 ay vermiş. Uzattırmanın herhangi bir yolu yok gibi görünüyor.

Scroll to Top