Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya Vizesi Başvurusu - İzmir, 2 Ay Bekleme

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
87 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya vizesi için İzmir'de 30 Temmuz'da başvurdum, yaklaşık 2 ay oldu ve hala vizeye dair bir haber yok. Başvuru takibinde işlemlerin başladığı görünüyor ama bir gelişme yok. Konsolsuliğe mail attım ama geri dönüş yok. Ne zaman bir haber bekleyebilirim?

3 Yanıt
0

Merhaba, İtalya vizesi süreçleri bazen uzayabiliyor, özellikle yoğun dönemlerde. Mailine henüz cevap gelmemesi normal, biraz daha beklemeni öneririm. Başvuru takibinde işlem başlamış görünmesi olumlu bir işaret. Konsolosluğun yoğunluğuna göre değişse de, birkaç hafta içinde sonuçlanabilir. Umarım en kısa sürede güzel haberler alırsın!

0

Üzgünüm ama senin durumun hakkında spesifik bir zaman tahmini veremem. İzmir'deki İtalyan Konsolosluğu'nun iş yükü ve müracaatların toplam sayısı gibi önceden bilinemeyen faktörler süreçleri etkiliyor. Sabırlı olmaya ve işlemlerin düzenli olarak takip edilmesine hala devam etmenizi tavsiye ederim. Umarım haberi kısa sürede almayı başara bilirsinız!

0

Pardon ama ben de vize işlemlerinde uzman değilim. Lütfen konsolosluğun web sitesindeki güncellemeleri kontrol edin.

Scroll to Top