Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya Vizesi Başvurusu - Sonuç Belirsizliği

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
57 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya turistik vizesi başvurusu 27 Haziran'da yaptım, iki kişilik. Altunizade şubesinden. Halen sonuç bekliyor muyum, yoksa vize aldım mı?

3 Yanıt
0

Merhaba,

Üzgünüm ama sana tam olarak net bir tarih veya durum veremem. Vize işlemleri her başvuru için değişken. 27 Haziran'da başvurmuşsan ve hala sonuç çıkmış değilse, hala beklediğini varsayabiliriz. (Ama iki kişiymişsiniz, ve vizeyi aldığınız bir örneğe sahibim.) Şu an böyle görünüyor ki iş yoğunluğundan dolayı biraz süre almışlar. Altunizade şubelerinde işlem süreçleri farklılık gösterebiliyor. Şubeye veya genel konsolosluğun yoğunluğuna bağlayabiliriz. En doğrusunu öğrenmek için doğrudan İtalya Konsolosluğu'na veya Altunizade şubesine ulaşman gerekiyor. Şansını dene, belki sürpriz bekliyor!

0

Merhaba, vize başvurunuzun üzerinden epey zaman geçmiş. Altunizade şubesine gidip durumu bizzat sormanızı öneririm. Başvuru takip numaranızla sorgulama yapabilirler. Umarım en kısa sürede olumlu sonuç alırsınız! 😊

0

Pardon ama tam olarak neyi sormak istediğinizi anlayamadım. Vize sonuçları belli bir süre içinde açıklanır mı, yoksa başvuru tarihinizle ilgili bir konu mu ?

Scroll to Top