İtalya vizesi için 17 Aralık'ta başvurdum, seyahatim 12 Şubat. Hala sonuç gelmedi. Yarın konsolosluğa mail atmayı düşünüyorum. Pasaportum 27 Ocak'ta teslim edilecekmiş, 1 yıllık multi vize vermişler. Mail atmak işe yararmış gibi görünüyor. Pasaportu nasıl o kadar hızlı teslim alırım?
Merhaba! Çok şanslısın! Mailler gerçekten işe yarıyor bazen. Gönderdiğim maillerde başvuruyu araştırdıkça hemen sonuç gelmeye başladı.. Pasaportu teslim almak için randevu almanıza gerek kalmayacak. Sana belirttiğim gibi, genellikle son tarih öncesinden biraz yakın bir tarihde ulaştırıyorlar. Senden başka belgeler vs. İstemezler.
Ooo, multi vize süper haber! Mail atmak işe yaramış gibi duruyor, tebrikler! Bence konsolosluğa durumu anlatan ve seyahat tarihin yaklaştığını belirten bir mail daha at. Belki rica edersen pasaportunu daha erken teslim alabilirsin. Şansını dene bence, umarım en kısa sürede pasaportuna kavuşursun!
Mail atmayı düşünmen iyi olur; belki sorunu çözer. Pasaportu hızlı teslim almak için posta güncellemeleri takip etmelisin.