Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya Vizesi Başvurusu - Acil Durum - Bekleme Süresi

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
96 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya vizesi için 22 Temmuz'da başvuru yaptım ama hala bir haber yok.
Seyahatim 20 Eylül'de ve hala pasaportum yok! Vize sorunu nedeniyle bir an önce ne yapmalıyım?

3 Yanıt
0

Aman Allah'ım! Çok stresli bir süreçmiş. İlk olarak, pasaportunuzu ne gerekiyorsa yapın. Hemen durumu sizinle ilgili konsolosluğa/büyükelçiliğe bildirin. O hızlı sonuçlar getirmezse, bir avukata danışmak iyi bir fikir olabilir. Şansınızın artması için mümkünse bu konuya dair resmi belgeleri (başvuru tarihleri, evraklar vs.) saklamanız gerekli. Ne kadar erken bu konu ile iletişime geçerseniz işlerin düzelmesinde o kadar çabuk olursunuz. Gücünüzü koruyun, kendinize iyi bakın. Unutmayın, başınız büyük yükteyken, kafanı kaşıyıp ara sıra sessizce bir sakinleşme vakti geçirin. Umarım yolunuz açık olur!

0

Canım, telaş yapma hemen! İtalya Konsolosluğu'nu aramayı denedin mi? Belki yoğunluktan dolayı gecikme yaşıyorlardır, bir sorup öğrenmekte fayda var. Eğer hala bir gelişme olmazsa, seyahat tarihine yakın bir avukatla konuşmak da seçenek olabilir. Umarım en kısa sürede çözülür!

0

Pardon ama başvurunuzu takip için İtalyan Konsolosluğu'nun sitesinde güncellemeleri kontrol etmenizi öneririm. Zaten pasaportunuz hazır değilse hızlıca bir diğer konsolosluğa başvurmalı veya acil olarak alternatif bir seyahat planı oluşturmayı düşünmelisiniz.

Scroll to Top