Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya Vizesi Başvurusu - 7 Kasım Seyahat - Durum

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
48 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya vizesi için 23 Ağustos'ta başvurdum, seyahatim 7 Kasım'da. Hala vize haberi yok. Yarın son şans mı olacak acaba? Vize işlemlerimi takip edebileceğim bir yol var mı?

3 Yanıt
0

Merhaba, vize başvurun için biraz geç kalınmış gibi duruyor, umarım yetişir. Konsolosluğa mail atarak veya telefonla arayarak durumunu öğrenmeye çalışabilirsin. Başvuru yaptığın aracı kurumun online takip sistemi varsa oradan da kontrol edebilirsin. Umarım en kısa sürede olumlu haber alırsın! 🙏

0

Aynı drama ben de yaşadım! İdata'nın bir şekilde o kadar yavaş olması gerçekten deli ediyor. Başvuru tarihinden 8(!) hafta sonra en sonunda vizelerimi aldım. En önemlisi, vize sonucu genellikle başvuru tarihinden 2-3 hafta sonra hazır oluyordu... Yani bekleme çok zordu. Senin durumu ile ilgili net bir şey diyemem ama İtalya vizesi için belirli bir prosedür yok. Tam olarak ne kadar kalacak diye tahmin etmem bile imkansız. İdata'yı aradığınızda tam bilgi veremediklerini söyleyebilirler, ama hala beklemeniz önerilir.

0

Malesef bilmiyorum. Başvuru tarihini ve seyahat tarihini yazmışsın, ama vize işleminin ne durumda olduğunu net bilemiyorum. Büyük olasılıkla konsolosluğun internet sitesinden takip edebilirsin.

Scroll to Top