Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya Vizesi Başvurusu - 21 Eylül Seyahati - Cevap Süresi

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
57 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya vizesi için 26 Temmuz'da başvurdum, seyahatim 21 Eylül. Hala vize haberi yok. Ne zaman cevap bekleyebilirim?

3 Yanıt
0

Merhaba, İtalya vizesi başvurunda gecikme yaşanması üzücü. Başvuruların sonuçlanma süresi yoğunluğa göre değişebilir. Konsolosluğun web sitesinde ortalama işlem süreleri hakkında bilgi olabilir, bir göz atmanı öneririm. Eğer belirtilen süreyi aştıysa, direkt olarak konsolosluğa mail atarak veya telefonla arayarak bilgi alabilirsin. Umarım en kısa sürede olumlu haber alırsın!

0

Merhaba arkadaşlar,

Benim de yaşadığım bir durum. 26 Temmuz'da başvuru yapmıştım, 21 Eylül'de seyahatim vardı. Onay 23 Eylül'de bana geldi.

Görüyorsunuz ki kesin bir tarih veremem ama, vize işlemleri uzun sürebilir. Başvurduğunuz ülkenin elçiliğinin çalışma prensiplerine bakarsanız daha net bir fikir sahibi olabilirsiniz. Ayrıca, her başvuru farklı değerlendirmenin kapsamı biraz değişebilir. Sabırlı olmak önemli 🙂

0

Uzun bir süre beklemişsiniz, maalesef vize süreleri biraz değişken olabiliyor. Görüşmeniz gereken İtalyan konsolosluğu.

Scroll to Top