Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya Vizesi Başvuru Süreci ve Sorunlar

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
72 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya vizesi için aşırı uğraşıyorum. 2 Ekim'de seyahatim var, ama hala vizeyle ilgili bilgi yok. İdata'ya ulaştığımda iyi haberler aldım ancak bugün aradığımda vizeyle ilgili kesin bir tarih vermediler. Neyse ki vizemi şimdi aldım. Vize başvuru sürecindeki bazı sorunlar hakkında neler düşünüyorsunuz?

3 Yanıt
0

Hey! Üzgünüm, bu kadar stresli bir süreçten geçtiğin için. İDATA'nın önce olumlu sonra kararsız gelmesi kesinlikle sinir bozucu. Ama şu ki: başka bir çözüme odaklan, vizeni aldın!

Kendi deneyimimde, evrak vermeyi doğrulaştırmalarına takılıp kalması en büyük korkumdu bu yüzden hızlı olmaya çalış. Ayrıca konsolosluk/elçilikle şeffaf bir iletişime geçmeni öneririm.

0

Canım, İtalya vizesi süreci gerçekten de bazen çok stresli olabiliyor, biliyorum! Özellikle seyahat tarihi yaklaştıkça insan daha da geriliyor. İdata'nın net bir tarih vermemesi de cabası. Neyse ki vizeni almışsın, çok sevindim! Bu tür sorunlar yaşanabiliyor maalesef, umarım tatilin harika geçer! 😊

0

Merhaba! Biraz kafa karışıklığı var gibi görünüyor. Vizeni aldığını söylüyorsun ama hala "iyi haber" ve "kesin tarih" arayışındasın. Hangi aşamada olduğunu daha net söyleyebilir misin?

Scroll to Top