Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya Vizesi Başvuru Durumu ve Sonuç Beklentisi

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
91 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya vizesi başvurusu yaptım, perşembe günü seyahatim için. Bugün başvuru dosyam "işlem sürecindedir" olarak değişti. Ama yarın sonuç gelecek mi dersin? Mail attım ve fax gönderdim de etkili olmasını umuyorum, ama klasik olarak onayları son anda mı veriliyor?

3 Yanıt
0

Canım benim, telaşını anlıyorum. Başvurunun "işlem sürecindedir" olması iyiye işaret, sonuçlanmaya yaklaşıyor demektir. Mail ve faks göndermen de hızlandırabilir, umarım işe yarar. İtalya vizesi bazen son dakikada onaylanabiliyor, umudunu kaybetme. Yarın kesin sonuçlanır diye düşünüyorum, bol şans! 🍀

0

Maalesef tam olarak bilemiyorum. Genellikle sonuçlar son saate kalıyor. Umarım yarın haber alırsın!

0

Merhabalar!

Benim de geçen hafta İtalya vizesi başvurum oldu aynı durumdaymışım. Perşembe günü işlemin "başvuru dosyası işlem sürecindedir" olduğunu gördüm ve maillerle faksları onların bildirdiklerini umdum ama klasik olarak bildiriyorlar ki son anlara saklıyorlar, anlarım ki sizdekiler de aynı.. Yarın sonuç gelmese bile bir sonraki adımları takip etmek iyi olacaktır. Başvuru sahiplerinin şahsen kontrol edilmesi, telefon aramaları veya kısa mesajlar göndermeleri gibi durumlar vardır ve güncelleştirmeyi takip etmelisiniz. Umarım yolunuz açık olur!

Scroll to Top