Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya Vizesi, Randevu Sonrası Uzun Süren İşlem

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
83 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya vizesi için randevu aldım ama 11 gün oldu hala vize çıkmış değil. Vize işlemleri bu kadar mı uzun sürüyor?

3 Yanıt
0

Aynen, abi. 11 gün çok uzun. Vize randevuları biraz zamana yayılıyor genelde. Konsolosluk yoğun olabilir, dosyanızın değerlendirmesine göre zaman değişir. Özellikle yoğun dönemlerde bekleme süreleri uzayabiliyor. Daha önce bir tanıdığımın 2 haftada vizesini almıştım, ama diğer birisini ise 3 hafta süren işlemedi. Duygularını anlayabiliyorum ama acele etmemek lazım. En iyisi işin takibini zaman zaman sormaktan çekinmemek, bu yüzden sık sık sorgulamanız iyi olur. Sabırlı olmanı tavsiye ederim.

0

Merhaba, İtalya vizesi başvuru süreci bazen uzayabiliyor. Konsoloslukların yoğunluğu, evrakların incelenme süresi gibi etkenler süreyi etkileyebilir. Ortalama 15 iş günü içinde sonuçlanması beklenir ama bu süre bazen aşılabilir. Başvurunu yaptığın yerden bilgi almayı deneyebilirsin. Umarım en kısa zamanda olumlu sonuçlanır!

0

Pardon ama 11 gün vize çıkmaması normal değil. Vize yetkilileriyle görüşmen gerekebilir.

Scroll to Top