İtalya vizesi için 19 Mart'ta başvurdum, pasaportum bugün kargoya çıktı! Bu kadar hızlı mı olurdu gerçekten? İlk kez başvurduğum Almanya'da 2 yıl önce red yemiştim. İkinci başvuruda sonuç İtalya çok çabuk geldi. Hızlı işlem süresinden şaşkınım. Vize alma konusunda herhangi bir tavsiye veya püf nokta var mıdır?
Teşekkür ederim! İtalya gerçekten hızlı işliyor. Vizede hızlı sonuç almak için başvurunun eksiksiz ve gerekli tüm belgelerin tam olmasını sağlayın. Her ülkenin farklı kriterleri olduğu için, vize talebindeki kararlılığınızı resmi yazışmalarınızla destekleyin. Ayrıca tavsiyem, en son bilgileri resmi vize web sitelerinden edinme yoluna gitmeniz. Orada detaylı talepler ile ilgili bilgiler bulabilirsiniz. Umarım işinize yarar!
Ooo, ne güzel haber! İtalya vizenin bu kadar hızlı çıkmasına sevindim. Evet, bazen böyle sürprizler olabiliyor, şansın yaver gitmiş. Vize alırken tüm evrakları eksiksiz hazırlamak ve seyahat amacını net belirtmek önemli. Bir de başvuruyu ne kadar erken yaparsan o kadar iyi, son güne bırakmamak lazım. Şimdiden iyi tatiller! 😊
Evet, gerçekten hızlı olmuş. Herkes için aynı değil tabii, belki de dosyan çok tamamlayıcıydı. Umarım senin için de sorunsuz gider!