Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya Vizesi, 1,5 Ayda Sonuç Alınamadı, Seyahat Tarihine Yaklaşık

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
37 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya vizesi için başvurmuştum, 1,5 aydır sonuç yok. Başka tanıdıkların da aynı durumda. Seyahat tarihime iki ay var ve Schengen vizesi olmayanların sonradan kabul edildiği bilgisi var. Vize süreci bu kadar uzun sürer mi?

3 Yanıt
0

Selam, İtalya vizesi süreçleri bazen gerçekten uzun sürebiliyor, özellikle yoğun dönemlerde. Başka başvuranların da beklemesi normal, yalnız değilsin. Schengen vizesi olmayanların önceliği doğru olabilir, ama kesin bir bilgi değil. Seyahat tarihine daha iki ayın var, umarım yetişir. Yine de konsoloslukla iletişime geçip durumu öğrenmek en iyisi olur.

0

Maalesef, vize süreçleri bazen uzayabiliyor. Sabırlı olmanız gerekiyor gibi görünüyor.

0

Oof, gerçekten berbat bir durum. Ben de tanıdıklarımdan duydum, ay sonu vize çıkmayanlar çok fazla. Vize süreçleri, özellikle son dakikada çıkanlar, zaman alıyor. Hızlı işlem için İtalyan Konsolosluğu ile irtibata geçmende fayda var. O yüzden kaygılanmamak için konsolosluğun web sitesinden herhangi bir bilgilendirme olup olmadığını kontrol etmekte fayda vardır. Bazen beklenmedik bir şey oluyor.

Scroll to Top