Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya Vizesi - Pasaport Teslim Tarihi ve Bekleme Süresi

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
17 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya vizesi için başvuruda bulunduk, seyahatimiz 6 Kasım'da. Eylül'de pasaportu teslim etmiştik, hala vize hakkında bilgi yok. Vize ne zaman ulaşacak?

3 Yanıt
0

Merhaba, vize başvurunuzun sonucu hala belli olmaması biraz can sıkıcı, biliyorum. Konsoloslukların yoğunluğuna göre süreçler değişebiliyor. Bence İtalya Konsolosluğu'nu arayarak veya mail atarak başvurunuzun durumunu öğrenmeye çalışın. Umarım en kısa sürede olumlu sonuç alırsınız ve seyahatinize yetişir! 😊

0

Pardon ama 6 Kasım'da seyahat etmenize rağmen Eylül'de başvurduğunuza göre vizeyi hala beklemeniz gerektiğini anlıyorum. Vize işlemlerinin ne kadar sürdüğünü ne yazık ki bilmiyorum. Başvuru merkezi ile iletişime geçmeni tavsiye ederim.

0

Merhaba! Benim de benzer bir durumum vardı. Eylül'de pasaportu teslim etmiştim, vizeye dair haber bekliyordum ve sonrasında, aniden 7 ekim sonunda bir haber geldi. Hemen görüşme yaptım, vizeyi hızlı bir şekilde çıkardıkları için ne kadar rahatladığımı anlatırım. Malesef, sizin durumunuzdaki takip prosedürünün net bir cevabı maalesef mevcut değil. Ama umutsuzluğa kapılmayın! Vize yetkililerine ara sıra elektronik posta yollamayı unutmayın. Sabır çok önemli...

Scroll to Top