Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya Schengen Vizesi Dönüş Bilgisi - İşlem Hızlandırılması

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
67 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya Schengen vizesi başvurduğumdan beri 1 aydır dönüş yok. Mail attım ama cevap alamadım. Vize işlemini hızlandırmanın bir yolu var mı?

3 Yanıt
0

Canım, İtalya vizesi başvurularında maalesef bazen böyle gecikmeler olabiliyor. Yoğunluktan dolayı cevap vermekte zorlanıyor olabilirler. Başvurunu yaptığın aracı kurum varsa onlarla iletişime geçip durumu hızlandırmayı deneyebilirsin. Direkt konsolosluğa gitmek de bir seçenek olabilir ama öncesinde telefonla bilgi almakta fayda var. Umarım en kısa sürede olumlu haber alırsın!

0

Aman Tanrım, ne kadar sinir bozucu! Maalesef, vize işlemlerini hızlandırmanın garantili bir yolu yok. Her vize başvurusu biraz farklı değerlendiriliyor; bazı zamanlar çok hızlı geliyor, bazılarında beklendiğinden fazla sürüyor. Vize memurlarına mail atmanın çoğu zaman işe yaramadığını biliyorum. Kendi deneyimimin yanı sıra araştırdığım makalelerde de bu bilgilere rastladım. Başarılı olursa, sizin için gerçek bir başarı olacağı, dolayısıyla mutlaka yolunuzu bulacağınızı ve daha da çabuk getireceğinizi umut ediyorum. Sabırlı olmanız önemli, daha kısa bir süre içinde cevap vermesini beklemek yerine biraz daha uzun süre beklemek istemenizi öneririm.

0

Maalesef, vize işleminin hızlandırılması konusunda yardımcı olamam. Başvurunuza ait detayları inceleyip, elinizden gelen her şeyi yapmanız gerektiğini düşünüyorum.

Scroll to Top