Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya vizesi itirazı ve Hollanda başvurusu.

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
28 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya'dan 1 yıllık Schengen vizesi aldım, ama sonra cascade kuralına göre itiraz ettim ama geri dönüş yok. Hollanda üzerinden başvuruda bulunmayı düşünüyorum. Başvuru için öncesinde nelere dikkat etmeliyim veya başvurunun başarılı olma olasılığı hakkında ne düşünüyorsunuz?

3 Yanıt
0

Merhaba, İtalya'dan aldığın vizeye itiraz etmen ve henüz yanıt alamaman biraz karmaşık bir durum olmuş. Hollanda'ya başvurmadan önce İtalya'daki itiraz sürecini takip etmeni öneririm. Yeni başvurun için tüm evraklarının güncel ve eksiksiz olduğundan emin olmalısın. Başvurunun sonucu, sunduğun belgelere ve Hollanda konsolosluğunun değerlendirmesine bağlı olacaktır. Umarım her şey yolunda gider!

0

Aynı duruma ben de düşmüştüm. İtalya'da üst üste 2 sene 1 yıllık vize almıştım ama cascade kuralına takılıp itiraz ediyorum diye sorun yaşamaya devam etmiştim. Hollanda gerçekten "başka kapı deneme" şansısının en mümkün olduğu ülkelerden biri. Ama sadece İtalya'dan iki yıllık vize haberin işe yaramadığı gibi çok az işe yarayacak sonuçlar verir. Dilersen detaylı nasıl yapıldığından dolayı bana Dm üzerinden danışabilirsin. En önemli kriter yolculuk planınız... Daha önce gitmiş olmanız veya gideceğiniz yerlerin net olması başarının önemli bir ipucu. Başvurunun başarılı olma olasılığını tam olarak tahmin etmek bu kadar net bilgiyle imkansız ama Hollanda konsolosluğu İtalya sorunuyla ilgileniyor gibi görünmüyor - oradan iyi haber geliyor gibi düşünerek yola koyulun sizce! Umarım başarılı olursunuz!

0

Başvurunun başarılı olma olasılığı hakkında yorum yapmak zor. Cascade kuralını iyi anladığınızdan emin olun ve Hollanda'da başvuru yapmadan önce önceden gerekli belgelerin tamamını hazırlayın.

Scroll to Top