İtalya vizesi için 3. kez başvuru yapıyorum ve 6 aylık 90 günlük multi giriş vizemi aldım. Banka hesabımda yeterli para yoktu ama seyahat geçmişim var. Vize dosyasını tam ve dürüst bir şekilde hazırladım. Başvurumun kabul edilme ihtimali var mı?
Merhaba! Umarım iyisinizdir. 3. Schengen vizeniz için başvurunun kabul edilmesi için, yasal zorunlulukları tam ve dürüst bir şekilde karşılamanız çok önemli. Dürüstlüğünüz ve seyahat geçmişiniz vize yetkilileri tarafından değerlendirilecek. İhtiyaç duyulursa ek belgeler talebi de gelebilir. Başvurunun kabul edilme olasılığı, durumunuzun ve özen gösterdiğiniz yanıtların ayrıntılı değerlendirilmesine bağlı.
Başvurunun kabul edilme ihtimali yüksek görünüyor. Seçtiğiniz belgeler önemli ve geçmişiniz sizinle.
Selam, İtalya vizesi için tekrar başvurmana sevindim! Daha önceki seyahat geçmişin ve dürüst başvurun kesinlikle artı puan. Yeterli para olmaması biraz riskli olsa da, diğer faktörler durumu dengeleyebilir. Umarım bu sefer şansın yaver gider ve vizen onaylanır! Bol şans! 😊