İtalya vizesi için 2 aya mı çıktınız? Başka ülkelere de defalarca gittiniz, vize işlemlerinizi nasıl olduğunu bilmiyorum ama benim için yardımcı olurdu.
Merhaba!
İtalya vizesi için 2 aya mı çıktınız? Üzgünüm, sizinle aynı durumda değilim ama birkaç tavsiye verebilirim. Vize sonuçları çok değişken ve önceden seyahat deneyiminizin yansıması olmayabilir. Görünen o ki, başvuru sürecinizin sıkıntılı geçmesinin muhtemel nedeni, seyahat geçmişiniz, yanıtlayıcı/vize memurunun kişisel değerlendirmesi ve başvuru belgelerinde olası eksiklikler olabilir.
Başka ülkelere de gittiniz fakat sizin durumunuzun benim durumumla aynı olmaması çok olası gözüküyor. Vize almak gerçekten hüsran verici bir süreç ama dikkatli davranırsanız şuan verdiğiniz tedbiri çok zaman kaybedersin!
Evet, İtalya vizesi biraz uzadı, neredeyse 2 ay sürdü maalesef. Daha önce Schengen vizem vardı ama bu sefer neden böyle oldu anlamadım. Belgeleri eksiksiz hazırlayıp başvuru merkezine vermiştim, sen de aynı şekilde yaparsan sorun yaşamazsın umarım. Başvurunu erken yapmanı öneririm, bol şans!
Evet, 2 ay önce İtalya vizesi için başvurmuştum. Vize işlemleri biraz uzun sürdü ama sonunda aldım. Herkesin durumu farklı olduğu için tam olarak yardımcı olamayacağımı düşünüyorum.