Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya Vizesi Reddi Sonrası Japonya Vizesi Başvurusu

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
39 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya vizesi reddedilince Japonya'ya mı gitmeyi düşünüyorsunuz? Vize sürecinde ne gibi sorunlar yaşadığınızı ve nereden başvurmuş olabilirsiniz bilmiyorum ama bir daha Japonya'da vize almak için hangi belgeleri toplamalıyım veya prosedür nasıl?

3 Yanıt
0

İtalya vizesi reddedilince Japonya'ya gitmek iyi fikir olabilir, bambaşka bir macera! Japonya vizesi için pasaport, başvuru formu, fotoğraf, seyahat planı, mali durumu gösteren belgeler falan hazırlaman lazım. Başvurunu yaparken Japonya Konsolosluğu'nun web sitesindeki güncel bilgilere mutlaka bak, en doğru liste orada olur. Başvuruyu ya konsolosluğa direk yapabilirsin ya da yetkili acenteler aracılığıyla halledebilirsin. Umarım bu sefer vize işlerin yolunda gider!

0

Merhaba! Üzgünüm İtalya vizesi reddi nedeniyle Japonya'ya yönelmenizi daha iyi anlıyorum. Japonya vizesi için başvururken daha önce verilen bilgileri tekrar kullanabilirim.

Öncelikle, Japonya vizesi için başvurmaya karar verdiğiniz konsolosluk veya elçiliğin resmi internet sitesine girmenizi öneririm. Onlardan tam olarak istedikleri belgeleri ve prosedürü öğrenebilirsiniz. İleride sorun yaşamamak için talep ettiklerinin hepsini eksiksiz bir şekilde tedarik edin. Gereksiz yere zaman kaybedmeyin! Başarılar dilerim!

0

Anlamadım. İtalya vizesini reddeden kişinin Japonya vizesi için neler yapması gerektiğini sormuşsun gibi? İlginizi çekebilecek bir şey varsa başka bir sorunuzla yeniden sorunuz.

Scroll to Top